New version 18 available now


Download software Tutorial videos
Subscription & data-feed pricing Class schedule


New account application Trading resources
Margin rates Stock & option commissions

Welcome Guest, please sign in to participate in a discussion. Search | Active Topics |

TC2000 and Interactive brokers Rate this Topic:
Previous Topic · Next Topic Watch this topic · Print this topic ·
Brian A
Posted : Tuesday, March 27, 2018 9:47:43 PM
Registered User
Joined: 5/24/2016
Posts: 11

im sure this has been asked before but ill throw my two cents in. i would like to be able to add third party data from interactive brokers into TC2000. im very active on the international stage. Or have more exchange options available. i would pay 500 monthly and switch brokers if i can get half of the available markets that IB has. Is there something we can work out. 

Brian A
Posted : Tuesday, March 27, 2018 9:54:05 PM
Registered User
Joined: 5/24/2016
Posts: 11

with third party data. it wouldnt be for scanning or anything. just to have on a watchlist. EOD

Bruce_L
Posted : Wednesday, March 28, 2018 8:27:47 AM


Worden Trainer

Joined: 10/7/2004
Posts: 63,025

Thank you for your suggestion.



-Bruce
Personal Criteria Formulas
TC2000 Support Articles
Users browsing this topic
Guest-1

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.